ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ο Κασσελάκης έφυγε από την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όσο μιλούσε ο Τεμπονέρας

Ένα απρόοπτο συνέβη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες.

Την ώρα που μιλούσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε «έχω μια δουλειά» και έφυγε, αναφέρουν πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Αυτή η κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ κάποια στελέχη του κόμματος επέλεξαν να μην μιλήσουν μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. «Το συνέδριο πρέπει να γίνει στην ώρα του», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Παράλληλα, σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ, εισηγήθηκε να προχωρήσει η υλοποίηση των περιφερειακών συνεδρίων, η συγκρότηση των ομάδων εργασίας και ο σχεδιασμός της καμπάνιας για τη στέγαση και την ακρίβεια.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος ανέφερε ότι «οι αποχωρήσεις δεν θα φτάσουν ούτε τα 3.000 μέλη». Από τη ροή των παραιτήσεων, σημείωσε, «κρίνουμε ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί αυτός ο αριθμός, ενώ στις νομαρχιακές επιτροπές φαίνεται ότι στην συντριπτική πλειονότητά τους δεν υπάρχουν (κατά μέσο όρο) πάνω από 5 αποχωρήσεις. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ήταν εξ αρχής αναμενόμενες».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα