ΔήμοιΔήμος ΚηφισιάςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ο Καραμέρος στην Ανθοκομική Εκθεση Κηφισιάς

Στα εγκαίνια της 63ης Ανθοκομικής Εκθεσης Κηφισιάς, παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργος Καραμέρος.

Σε ένα χώρο πλημμυρισμένο από χρώματα, και πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας, o κ. Καραμέρος αντάλλαξε ευχές με τους παραγωγούς-εκθέτες.

Ο αντιπεριφερειάρχης, έχοντας στενούς δεσμούς με το περιβάλλον και τη φύση, επισκέφτηκε το περίπτερο του Συνεργατικού Σχηματισμού Discover North Athens, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η εν λόγω δικτύωση φορέων για την προσέλκυση κόσμου στην περιοχή προς όφελος των δημοτών και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Σημείωσε σχετικά:

«Το Discover North Athens λειτούργησε σήμερα πιλοτικά και φιλοδοξούμε στην πλήρη εφαρμογή του να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο αξιοποιώντας τον πολιτισμό, την ιστορία, τα τοπόσημα αλλά και τη σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα της βόρειας Αθήνας».

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός με την επωνυμία Discover North Athens συστάθηκε από Δήμους και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αθήνα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και σκοπό την ανάδειξή της σε πολιτιστικό προορισμό.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Αλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», από 27 έως 14 Μαΐου, με κεντρική ιδέα εφέτος τον «Κήπο για τις αισθήσεις», δηλαδή ένα κήπο που δίνει το έναυσμα για τη λειτουργία και ενεργοποίηση των αισθήσεων.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι