ΔήμοιΔήμος Κορυδαλλού

Νέο υπερσύγχρονο δημοτικό γυμναστήριο στον Κορυδαλλό

Έναν νέο, σύγχρονο χώρο άθλησης δημιούργησε ο Δήμος Κορυδαλλού, στο ιδιόκτητο δημοτικό κτίριο επί της οδού Κουντουριώτου 25.

Το 2ο Γυμναστήριο του Δήμου που λειτουργεί στο ισόγειο έχει εμβαδό πάνω από 150 τ.μ, διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό άθλησης και φιλοξενεί αθλητικά προγράμματα για όλες τις ηλικίες.

Αξιοποιώντας τους λιγοστούς ιδιόκτητους χώρους του, ο Δήμος δημιούργησε ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί τις δαπάνες για ενοίκια ενισχύοντας κοινωνικές παροχές.

Ο δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Κασιμάτης, αναφέρει:

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στόχος του Δήμου παραμένει η δημιουργία αθλητικών υποδομών. Υποδομές που εξοικονομούν πόρους για τον Δήμο και προσφέρουν στους δημότες άθληση και δημιουργική διέξοδο, που έχουν ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Εξάλλου, σε ιδιόκτητο χώρο στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Σολωμού 2-4) λειτουργεί και το 1ο Γυμναστήριο.

Και τα δυο γυμναστήρια, λειτουργούν καθημερινά από τις 8 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ και το Σάββατο 9:00 έως και 14:00, ενώ ομαδικά προγράμματα διεξάγονται τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή ζώνη.

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο: 210-4964255

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι