ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νεκρή η Σταυρούλα Γκουγκουλιά που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη – Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση του DNA που λήφθηκε από τον πατέρα της επιβεβαίωσε τον θάνατο της 53χρονης. Η σορός της βρέθηκε στον Πόρο, όπου ξεβράστηκε από την θάλασσα τον Αύγουστο, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε πάει για νυχτερινό μπάνιο στο Παλαιό Φάληρο και για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους έχασε τις αισθήσεις της και πνίγηκε.

Τα στοιχεία που «έδειχναν» ότι η σορός ανήκει στην 53χρονη από την Κυψέλη

Οι Αρχές είχαν στα χέρια τους δυο στοιχεία που είχαν ουσιαστικά, λύσει την υπόθεση: Το ρολόι στο χέρι της Σταυρούλας είναι το ίδιο με αυτό της σορού, όπως και μια ουλή στο σώμα της 53χρονης, η οποία ταιριάζει απόλυτα.

Παράλληλα, υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει πως το βράδυ της εξαφάνισης στην παραλία του Αλίμου, η Σταυρούλα μπήκε στη θάλασσα για μπάνιο και τα ρούχα έμειναν στο σημείο που τα άφησε.

Ωστόσο, στο σακίδιο της δεν βρέθηκε το πορτοφόλι της ή το κινητό της τηλέφωνο, τα οποία προφανώς και εκλάπησαν αφού η τσάντα έμεινε για ώρες ανοιχτή σε δημόσιο χώρο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα