ΕπικαιρότηταΚόσμος

Μεξικό: Τουλάχιστον 13 αστυνομικοί δολοφονήθηκαν από τα καρτέλ (VIDEO)

Για ακόμη μια φορά εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στο Μεξικό.

Eντεκα αστυνομικοί σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου σε περιοχή της πολιτείας Γκερέρο του Μεξικού, η οποία σαρώνεται από κύμα βίας, συνδεόμενο με τη διακίνηση ναρκωτικών, ανακοίνωσε το γραφείο της πολιτειακής εισαγγελίας.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, άγνωστοι ένοπλοι έβαλαν στο στόχαστρο περίπολο των δυνάμεων ασφαλείας στον δήμο Κογιούκα ντε Μπενίτες, εξήγησε ο αναπληρωτής εισαγγελέας της πολιτείας Γκερέρο, ο Αλεχάντρο Ερνάντες,

Πηγές του Πρακτορείου Ειδήσεων Reuters στην πολιτειακή κυβέρνηση ανέβασε σε τουλάχιστον 13 τον αριθμό των νεκρών στις τάξεις της αστυνομίας.

Η πηγή αυτή ανέφερε ότι ανάμεσα στα θύματα είναι ο επικεφαλής των δυνάμεων ασφαλείας στον δήμο Κογιούκα ντε Μπενίτες, δυτικά του Ακαπούλκο, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα