ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μεσολόγγι: Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί ο κρεοπώλης

Tα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι ερευνούν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό της σορού και την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Όπως αναφέρει το MEGA, ο 50χρονος κρεοπώλης που κρατείται, μετήχθη στην Αθήνα στο Μεταγωγών. Ωστόσο, επειδή πρέπει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ο ανακριτής ζήτησε να επιστρέψει στο Μεσολόγγι.

Για λόγους ασφαλείας όμως, ο 50χρονος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας και κάποια στιγμή, χωρίς να γίνει γνωστό το πότε, θα μεταχθεί στο Μεσολόγγι.

Στην Αθήνα και στις φυλακές Κορυδαλλού, τον 50χρονο περιμένει ειδικά διαμορφωμένο κελί. Σύμφωνα με το MEGA, θα κρατείται μόνος του και δεν θα προαυλίζεται με τους άλλους κρατουμένους για λόγους ασφαλείας.

Μεσολόγγι: Τα σενάρια που ερευνώνται

Οι αστυνομικοί ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας. Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του MEGA, από αρχαιοκαπηλία και τοκογλυφία μέχρι κυνήγι θησαυρού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι φαίνεται πως υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρχε συνεργός. Οι Αρχές περιμένουν να «μιλήσει» το τετράδιο του 31χρονου που έχει στην κατοχή η μητέρα του, με τα χρωστούμενα για το πού και γιατί έδινε λεφτά ο Μπάμπης.

Επίσης οι έρευνες στρέφονται και στο πώς σκότωσε τον 31χρονο ο δράστης.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα