ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μεσολόγγι: “Εκεί που έχει θαφτεί ο Μπάμπης, δεν θα τον βρει κανείς”, εξομολογήθηκε σε συγκρατούμενό του ο 50χρονος

Μετά και τη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, ο 31χρονος Μπάμπης, που παραμένει εξαφανισμένος από τις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, θεωρείται ότι έπεσε θύμα δολοφονίας.

Ειδικοί εκτιμούν ότι η σορός μπορεί να αργήσει να βρεθεί (ακόμα και μήνες) ενώ η αδερφή του δήλωσε ότι θα ψάξουν μόνοι τους «μέτρο προς μέτρο» όλο τον κάμπο.

Ο 50χρονος κρεοπώλης έχει κριθεί προφυλακιστέος, χωρίς να έχει ομολογήσει την δολοφονία του 31χρονου και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο, την πρώτη φορά που συνελήφθη για οπλοκατοχή, φέρεται να είχε δηλώσει σε συγκρατούμενό του στο αστυνομικό μέγαρο Μεσολογγίου ότι « εκεί που έχει θαφτεί ο Μπάμπης, δεν πρόκειται να τον βρει κανείς».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ, Χρήστο Στρατουλάκο, κατά την διάρκεια της πρώτης σύλληψή του, ο 50χρονος φέρεται να ρώτησε επίσης το ίδιο άτομο για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συγκρατούμενός του, τότε κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει με τον 50χρονο και του είπε ψέματα ότι έχει κάνει φυλακή στον Κορυδαλλό για να του αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο άνθρωπος αυτός μίλησε στον ΣΚΑΙ και έστειλε μήνυμα στον κατηγορούμενο κρεοπώλη να μιλήσει και να πει την αλήθεια (είτε ότι το έκανε αυτός, είτε εάν γνωρίζει κάτι) προκειμένου η οικογένεια του θύματος να πάρει τις απαντήσεις που ζητά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα