ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στα σχολεία έως 31 Μαΐου

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «Ανταποδοτική Ανακύκλωση», διοργανώνει μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης υπό την αιγίδα του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου.

Συγκεκριμένα, έως τις 31 Μαΐου 2016, οι μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής μπορούν να επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία και θα εκτυπώνεται αυτόματα το κουπόνι συμμετοχής.

Τα σχολικά τμήματα που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα: Ένα tablet για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, ένα MP4 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή και ένα MP3 music player για κάθε μαθητή/μαθήτρια του Σχολικού τμήματος με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Επιπλέον, το 1ο Σχολικό τμήμα πανελλαδικά θα κερδίσει ένα ταξίδι πέντε ημερών στη Ρόδο (διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, πλήρη διατροφή, ξενάγηση και περιβαλλοντική δράση). Στην περίπτωση που το Σχολικό τμήμα είναι Νηπιαγωγείου ή Δημοτικού, τότε θα κερδίσει και ένα ποδήλατο για κάθε μαθητή/μαθήτρια, επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης με αναμνηστικό δώρο και συμμετοχή σε περιβαλλοντική δράση.

Η δημοτική αρχή της Αγίας Παρασκευής, περιμένουν τη συμμετοχή όλων των μαθητών στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι