Αντιπεριφέρεια ΝήσωνΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Μαζικός αθλητισμός υψηλού επιπέδου στην Αίγινα

Το Ιδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 1ο Aegina Marathon Challenge (3 Ημέρες 1 Μαραθώνιος) και τον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014.
Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ), του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ, του ΟΑΚ ΑΙΓΙΝΑΣ , του ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADERO CLUB HELLAS, του Χειρουργού-Επειγοντολόγου ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΟΥΚΑ και της ΟΜΑΔΑΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ.

Ενας αγώνας ο οποίος αποτελεί πραγματικό τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών, στις 9 Νοεμβρίου 2014.

Για αυτόν τον λόγο η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 21 χμ. του Ημιμαραθωνίου Αγώνα, ενέταξε και τις αγωνιστικές διαδρομές των 16 χμ. και των 5 χμ. οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για τρεις ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42 χμ. ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.

Επίσης, εφέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών, η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με τη Combo Ride Bicycles Adventure, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές σύντομα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Αντιπεριφέρεια Νήσων