ΔήμοιΔήμος Περιστερίου

«Μαζί ξανά στο Σχολείο»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της που έχει ήδη ανακοινώσει για το τρέχον έτος 2012 και θέλοντας να υπογραμμίσει όχι μόνο την πολυδιάστατη συμβολή και παρουσία της στην πνευματική ζωή του λαού του Περιστερίου, αλλά και τον στόχο της να διατηρήσει και να ανανεώσει μνήμες και αξίες, με πολλή χαρά ανακοινώνει τη δράση «Μαζί ξανά στο Σχολείο».

Έτσι, ορίζεται την Κυριακή 27 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 η πρώτη επετειακή συνάντηση όλων των μαθητών που αποφοίτησαν ή φοίτησαν για λιγότερο χρόνο στο ιστορικό «Πέτρινο», στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σας περιμένει όλους στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για να:

  • ξανασυναντήσετε τους παλιούς φίλους και συμμαθητές σας
  • να ακούσετε τον ήχο του κουδουνιού
  • να ξαναθυμηθείτε τα παιδικά σας «κατορθώματα»
  • να αναπολήσετε το «μάλωμα» των δασκάλων σας και τα «τιτιβίσματά σας» στην αυλή
  • να ξαναζήσετε τις μικρές καθημερινές σας συνήθειες: το «Ποδόσφαιρο», το «κουτσό», το «σχοινάκι», το «μαντηλάκι», το «ξυλίκι»
  • να νοσταλγήσετε το «κολατσιό σας»
  • να ξαναζήστε τις «Γυμναστικές επιδείξεις» και τις δραστηριότητές σας μέσα στην τάξη, αλλά και έξω από αυτή

Για την καλύτερη οργάνωση της συνάντησης, θα μπορούσατε, όσοι επιθυμείτε, να ενημερώσετε και  αυτούς που πιθανόν συναντάτε ακόμη από εκείνα τα χρόνια και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Η Συντονιστική Επιτροπή σημειώνει:

Εμείς σας δίνουμε την ιδέα… τον χώρο και τον… χρόνο. Εσείς δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία, να ζήσετε σε μια άλλη «έκδοση», τα «νιάτα σας».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται στο διαδίκτυο τις διευθύνσεις www.peristeri.gr και www.dvivlper.gr ή να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης, στα τηλέφωνα 210-5716057 και 210-5716069, fax: 210-5716069.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι