ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Λειτουργεί ο σταθμός του μετρό “Αγία Μαρίνα” στην Αγία Βαρβάρα

Ξεκίνησε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 η λειτουργία του νέου σταθμού «Αγία Μαρίνα» στο πλαίσιο της επέκτασης της  Γραμμής 3 του μετρό.

Το συγκεκριμένο γεγονός είναι μεγίστης σημασίας για την πόλη της Αγίας Βαρβάρας, αφού συμβάλλει αποφασιστικά στην καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των κατοίκων, στη μείωση των εκπομπών ρύπων και συνολικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για το θέμα ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης δήλωσε σχετικά:

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα του έργου, λόγω της γνωστής εκκρεμότητας με το σύστημα σηματοδότησης που είχε οδηγήσει σε καθυστέρηση στην παράδοση και άλλων επεκτάσεων του μετρό.

Παρά ταύτα οι κάτοικοι της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής έχουν πια στη διάθεσή τους μία επιλογή-λύση για τις μετακινήσεις τους. Διευκολύνεται η καθημερινότητά τους, διευκολύνεται η ζωή τους και αυτό είναι σημαντικότατο.

Το πρώτο βήμα έγινε. Το επόμενο είναι ο σταθμός «Αγία Βαρβάρα», που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση κατασκευής, και για τον οποίο πιέζουμε να είναι εγκαίρως έτοιμος και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που μας έχουν δοθεί.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε στους συμπολίτες μας καλές διαδρομές με το μετρό, ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκλήρωση των εργασιών και στο σταθμό «Αγία Βαρβάρα», προκειμένου όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας να απολαύσουν στο ακέραιο τα ασύγκριτα οφέλη της χρησιμοποίησης αυτού του μέσου μεταφοράς.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι