ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κύκλωμα εξέδιδε ανήλικα κορίτσια στην Αττική μέσω διαδικτύου – Αναζητούσαν πλούσιους «πελάτες», 3 συλλήψεις

Κύκλωμα εξέδιδε ανήλικα κορίτσια στην Αττική μέσω διαδικτύου, και η αστυνομία συνέλαβε 3 τρία άτομα σε Εκάλη, Κορυδαλλό και Κολωνό.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, τρία άτομα για την εμπλοκή τους σε υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Πρόκειται για γυναίκα 30 ετών, η οποία φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης και δύο άνδρες 33 και 55 ετών.

Το κύκλωμα μαστροπείας στην Αττική

Η 30χρονη φέρεται να είχε φιλική σχέση με τη 15χρονη από τις αρχές του 2022 και είναι η μαστροπός της 15χρονης. Ο 33χρονος φέρεται να ήταν ο φωτογράφος της σπείρας, ο οποίος φωτογράφιζε την 15χρονη αλλά και μία φίλη της 17 ετών.

Επιπλέον, ο 33χρονος ανέβαζε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες προκειμένου να κλείσει ραντεβού στα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να έκλεισε στις ανήλικες 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται ότι το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2023 μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ανήλικες έναντι αμοιβής. Η αστυνομία έχει κάνει έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων όπου έχει εντοπίσει πλήθος ψηφιακών πειστηρίων.

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί από την αστυνομία αφορούν 6 άτομα, τρία που έχουν συλληφθεί και τρία που αναζητούνται.

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έκανε καταγγελία η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που φέρεται να είναι θύμα σε αυτή την υπόθεση.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα