Αντιπεριφέρεια ΠειραιάΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Πειραιά προς Ιχθυόσκαλα

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου Κερατσινίου και Δραπετσώνας και ειδικότερα στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Παπανδρέου, θα πραγματοποιούνται για δύο μήνες.

Συγκεκριμένα, οι διακοπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιούνται το διάστημα από τις 19 Ιουνίου έως τις 19 Αυγούστου 2017 και από ώρα 18:00 έως 6:00 της επομένης, λόγω εργασιών συντήρησης και βελτίωσης της λειτουργίας του οδικού άξονα.

Σε πρώτη φάση, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα της Λεωφόρου Παπανδρέου από τη συμβολή της με την οδο Μπουμπουλίνας έως και την οδό Μιχαληνού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σε δεύτερη φάση, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Ηετιώνειας Ακτής και συγκεκριμένα 100 μέτρα πριν την είσοδο της σήραγγας και εν συνεχεία την απαγόρευση παντός οχήματος στη Λεωφόρο Παπανδρέου από τον κλάδο εξόδου της σήραγγας έως τη συμβολή με την οδό Μπουμπουλίνας στο ρεύμα προς Κερατσίνι-Κόρινθο.

Η Τροχαία σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, θα έχουν τοποθετήσει κατάλληλες σημάνσεις για τις εναλλακτικές διαδρομές που πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά παρακαλεί τους οδηγούς να τηρούν και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες (40 Km/h).

 

Προτεινόμενα