ΕλλάδαΕπικαιρότητα

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη μετά από διαπληκτισμό (VIDEO)

Πανικός επικράτησε μέσα σε λεωφορείο στην Αθήνα, πριν από λίγες μέρες, όταν ο οδηγός του ΚΤΕΛ επιτέθηκε σε επιβάτη, και μάλιστα με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό, κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις, σχετικά με τις στάσεις της λεωφορειακής γραμμής.

Ωστόσο, ο οδηγός δεν είχε διάθεση να βοηθήσει την γυναίκα στις ερωτήσεις που είχε και της μίλησε απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπολοίπων επιβατών του λεωφορείου.

Σε αυτό το σημείο, ένας άνδρας σηκώθηκε, πήγε προς τον οδηγό και τον ρώτησε γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στην γυναίκα.

Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα, ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Μάλιστα, επενέβη και δεύτερος επιβάτης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε αποκλειστικά η εκπομπή του MEGA, φαίνεται ο οδηγός, όταν σηκώνεται από τη θέση του, να κρατάει στο δεξί του χέρι ένα κατσαβίδι.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές αναφορικά με το περιστατικό, με το ΚΤΕΛ Αττικής να απαντά: «Επιλήφθηκε άμεσα το Πειθαρχικό Συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες. ο οδηγός τίθεται σε αργία. Τη Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα