ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κοκκινοχώρι Καβάλας: Ο κεντρικός δρόμος στο χωριό του ονομάζεται “Οδός Βασίλη Καρρά” (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες  του κεντρικού δρόμου του χωριού που μετονομάζεται σε “Οδός Βασίλη Καρρά”

Το όνομα του Βασίλη Καρρά θα πάρει ο κεντρικός δρόμος στο χωριό Κοκκινοχώρι Καβάλας, το οποίο αποτελούσε την ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή, που τόσο πολύ ο ίδιος αγαπούσε.

Aλλωστε, ο ίδιος ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε ζητήσει να ταφεί στο χωριό του δίπλα στους γονείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σoρός του θα φτάσει στο Κοκκινοχώρι, όπου θα ταφεί περίπου στις 12 το μεσημέρι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Αν και διανύουμε την εορταστική περίοδο, η πλατεία του χωριού του μπορεί να είναι στολισμένη, ωστόσο παραμένει σε συσκότιση.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Κοκκινοχώρι, με τους κατοίκους του και τις αρχές του τόπου να έχουν ονομάσει την κεντρική πλατεία του χωριού με το όνομα “Βασίλης Καρράς”.

Ο τραγουδιστής μάλιστα, είχε συνεισφέρει οικονομικά, ώστε να δημιουργηθούν απαραίτητα και σημαντικά έργα στην περιοχή.

Η απόφαση να μετονομαστεί ο κεντρικός δρόμος του Κοκκινοχωρίου σε “Οδός Βασίλη Καρρά”, που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου, θεωρείται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον Βασίλη Καρρά.

“Στη Θεσσαλονίκη έκανε πολλές αγαθοεργίες και δεν έλεγε ποτέ τίποτα. Βοηθούσε πολύ οικογένειες με παιδιά. Εστελνε κόσμο στα νοσοκομεία και όσοι ήταν από μακριά, τους έδινε χρήματα για να μπορούν να συμπαρασταθούν στα παιδάκια τους”, δηλώνουν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι του Κοκκινοχωρίου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα