Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Κατσιφάρας – Κατσουράνης για το μέλλον της Παναχαϊκής

2016.09.22 @ Συνάντηση Περιφερειάρχη με Κώστα Κατσουράνη και Παναχαΐκή Συμμαχία

Με τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής Κώστα Κατσουράνη και στελέχη της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

«Οι ευχές μας είναι δίπλα σας για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να επανέλθει η Παναχαϊκή μας στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μεγάλη χαρά μας που Πατρινοί έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους και με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν έρχονται και οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις για το καλύτερο δυνατό» σημείωσε ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Και συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης: «Η «βασίλισσα» Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Περιφέρειά μας και θα σταθούμε αρωγός στηρίζοντας το δύσκολο έργο σας», ευχόμενος παράλληλα στον Κ. Κατσουράνη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η στενότερη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της ιστορικής ομάδας των «κοκκινόμαυρων».

2016.09.22 @ Συνάντηση Περιφερειάρχη με Κώστα Κατσουράνη και Παναχαΐκή Συμμαχία

«Η κοινωνία μας έχει ανάγκη να αγκαλιάσει και να στηρίξει αυτή την ομάδα και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη», υπογράμμισε από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος που συμμετείχε στη συνάντηση, ενώ από την «Παναχαϊκή Συμμαχία» παραβρέθηκε ο Σωτήρης Λαϊνιώτης.

 

Προτεινόμενα