ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κατεβαίνει στις εκλογές ο Παύλος Ορκόπουλος – Υποψήφιος με το ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα

Σε ακόμα μια εκλογική μάχη με το ΚΚΕ θα είναι υποψήφιος ο διάσημος ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος, με το κόμμα του Περισσού να ανακοινώνει και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Όπως ανακοίνωσε το ΚΚΕ, ο Παύλος Ορκόπουλος θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όπως ακριβώς και στις βουλευτικές εκλογές του 2019.

Πριν λίγες ημέρες το ΚΚΕ είχε ανακοινώσει επίσης τις υποψηφιότητες προσωπικοτήτων όπως η Σεμίνα Διγενή και ο Διονύσης Τσακνής, ενώ υπενθυμίζουμε πως εφέτος για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια δεν θα είναι υποψήφια η Αλέκα Παπαρήγα.

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στις εξής περιφέρειες:

  1. Βόρειο Τομέα Αθηνών
  2. Α’ Θεσσαλονίκης
  3. Φθιώτιδας

Οι ανακοινώσεις του ΚΚΕ

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι στις βουλευτικές εκλογές του 2023 υποψήφιοι με το Κομμουνιστικό Κόμμα θα είναι:

  • Η δημοσιογράφος & βουλευτής του Κόμματος, Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια στην Α’ Αθηνών.
  • Ο καθηγητής, τακτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών & Τεχνών και τ. Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, Κώστας Γουλιάμος, στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.
  • Ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και συγγραφέας, Γιώργος Ρούσσης, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
  • Ο δημοφιλής ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο Ορκόπουλος και η πολιτική

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά. Συγκεκριμένα ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014.

Επίσης, ήταν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας στις εκλογές του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015, καθώς και στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα