ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κασσελάκης: Θα ηγηθώ του ΣΥΡΙΖΑ και στις εθνικές εκλογές – Θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%

Βέβαιος ότι θα ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γιάννη Ανδριτσόπουλο για τα Νέα Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα ηγηθώ και στις εθνικές εκλογές, δεν εξελέγην μόνο για τις ευρωεκλογές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης ο οποίος είπε ακόμα ότι «μόνο η βάση μας μπορεί να με διώξει».

«Προφανώς έχω κάνει λάθη, αλλά δεν βρήκα στρωμένο κρεβάτι στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο είπε «ότι θα μείνω στη χώρα και στο κόμμα 1.000%».

«Αφιέρωσα τον μισό χρόνο μου σε μέλη που είχαν διαφορετικά κίνητρα από την επιτυχία του κόμματος ανέφερε ακόμα ενώ πρόσθεσε ότι έτρεχα μαζί με τον Αλέξη πάνω-κάτω, όταν άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για όσους αποχώρησαν από το κόμμα, σχολίασε: «Εγώ δεν έδιωξα κανέναν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από την πρώτη μέρα που εξελέγην πρόεδρος. Αλλά ποιοι είναι εκείνοι; Είναι μερικά στελέχη που είχαν συνηθίσει σε παλιές κομματικές δομές».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των Ευρωεκλογών, είπε: «Εγώ θέλω να γίνει η μεγάλη ανατροπή. Κάνω κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα: Αντί να αποφασίσω εγώ το ψηφοδέλτιο, λέω στα μέλη και τους φίλους του κόμματος “αποφασίστε εσείς ποιοι θέλετε να είναι οι προοδευτικοί άνθρωποι που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα”. Για όσους θεωρούν ότι οι αποφάσεις μου είναι αυταρχικές, το αντίθετο ισχύει».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα