ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κασσελάκης κατά Αυτιά: Κύριε Μητσοτάκη, κάντε τον επιτέλους υποψήφιο ευρωβουλευτή, παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο

Τον Γιώργο Αυτιά εγκαλεί, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης, αυτή τη φορά για διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Μάλιστα, με σαφώς ειρωνική διάθεση, καλεί τον πρωθυπουργό να κάνει «υποψήφιο ευρωβουλευτή» τον δημοσιογράφο.

Αφορμή, ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος μίλησε για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ακούστηκε ότι το ίδιο ζήτημα έθεσε, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης παρενέβη και έγραψε στο Twitter: «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο».

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επιτεθεί ξανά στον Γιώργο Αυτιά, ζητώντας ακόμα και την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΙ, όταν ο τελευταίος, αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, είχε αφήσει ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα