ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κασσελάκης για Ράμμο: Δολοφονία χαρακτήρα από το Μαξίμου σε αξιοπρεπείς ανθρώπους

“Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της ιστορίας, η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο”, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και στην επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην συγκλονιστική απάντηση που έδωσε ο Χρήστος Ράμμος από το βήμα του συνεδρίου για τις ανεξάρτητες Αρχές, το οποίο παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Εάν ήθελα να είχα ατζέντα δεν θα είχα επιλέξει την ΑΔΑΕ. Πήγα εκεί για να βοηθήσω”, σημείωσε ο Χρήστος Ράμμος ο οποίος διάβασε αυτολεξεί την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή. “Δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει τι εννοούσε ατζέντα. Στα γεράματα απέκτησα και ατζέντα. Σαράντα χρόνια στο ΣτΕ, δικαστής ποτέ δεν έδωσα αφορμή για το παραμικρό. Ποτέ δεν ακούστηκε το παραμικρό για μένα. Νιώθω ότι θίγεται η τιμή και υπόληψή μου, η δικαστική μου τιμή. Αυτές δεν είναι συνθήκες για να εκτελεί τα καθήκοντά του ο επικεφαλής μιας ανεξάρτητης αρχής σε μια ευρωπαϊκή χώρα”, είπε ακόμα ο Χρήστος Ράμμος.

Στον απόηχο της ομιλίας του Χρήστου Ράμμου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι “δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου» αλλά και «δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων, όπως ο κ. Ράμμος, που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας”, αναρτώντας το βίντεο με την απάντηση του Χρήστου Ράμμου από το συνέδριο.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Στην Ελλάδα ζούμε μία παρένθεση της Ιστορίας η οποία πρέπει να κλείσει το συντομότερο. Δεν είναι μόνο οι νέες αποκαλύψεις για τις σκοτεινές διαδρομές των υποκλοπών του Μεγάρου Μαξίμου. Είναι και η δολοφονία χαρακτήρα των αξιοπρεπών ανθρώπων, όπως ο κ. Ράμμος, που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας. Δείτε πώς ένα καθεστώς φέρνει έναν έντιμο λειτουργό σε απόγνωση».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα