ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Καρναβάλι 2017 στην Aγία Παρασκευή

Καρναβάλι στην Αγία Παρασκευή με περίσσευμα δημιουργίας, φαντασίας, χορού και κεφιού, με παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία της αποκριάς και με καθολική συμμετοχή των Συλλόγων και φορέων της πόλης, διοργανώνει ο Δήμος την Κυριακή 19 Φλεβάρη.

Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 14:00, με συγκέντρωση των καρναβαλιστών στην οδό Γιαβάση στην Κεντρική πλατεία, όπου θα μοιράζονται στα παιδιά, καπελάκια, σερπαντίνες, σφυρίχτρες, μάσκες, χαρτοπόλεμος κ.ά.

Στις 15:00 θα ξεκινήσει η παρέλαση αρμάτων, ομάδων και μασκαρεμένων κατά μήκος της οδού Αγίου Ιωάννου ως την πλατεία Άι Γιάννη, όπου στις 16:00-16:30 θα ακολουθήσουν δρώμενα, γαϊτανάκι και το συμβολικό «κάψιμο του καρνάβαλου» με την ρίψη πυροτεχνημάτων.

Αμέσως μετά, η γιορτή θα μετακινηθεί στο κλειστό το Γυμναστήριο στην οδό Νότου, όπου θα γίνει αποκριάτικο πάρτι με μουσική, χορό και κεράσματα για όλους.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι την Κυριακή 19/02/2017 και από τις 13:00 έως τις 17:30 οι οδοί Γιαβάση, Ηρώων Πολυτεχνείου, Τόμπρα, Αγίου Ιωάννου, Τασοπούλου, Αιγαίου Πελάγους και Νότου θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία οχημάτων λόγω της διεξαγωγής των εκδηλώσεων του καρναβαλιού.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι