ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Καρδίτσα: Ισχαιμία του μυοκαρδίου η αιτία θανάτου του 20χρονου ποδοσφαιριστή

Βαρύ είναι το πένθος στην Καρδίτσα για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα την Κυριακή.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ως αιτία θανάτου την ισχαιμία του μυοκαρδίου. Η κηδεία του άτυχου νέου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο χωριό Μαυρομάτι.

Κατέρρευσε εν ώρα αγώνα στην Καρδίτσα

Ο 20χρονος Ηλίας Μπρέλλα, έπαθε ανακοπή την ώρα του αγώνα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου απέναντι στη Δόξα Αμπέλου. Ξαφνικά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, έχασε τις αισθήσεις του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 20χρονο στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο γιατρός του αγώνα, αλλά και ένας συμπαίκτης του 20χρονου, φοιτητής ιατρικής, προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα έχει περάσει κανονικά από εξετάσεις… ένα παιδί πολύ δυνατό, πολύ δυνατός αθλητής… Μπήκε στις δώδεκα παρά πέντε στα αποδυτήρια, αλλάξαμε και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο για τον αγώνα και 12:15 κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν. Ο πιο κοντινός παίκτης ήταν στα δύο μέτρα απ’ αυτόν… έπεσε στο κενό…», περιγράφει σοκαρισμένος στην ΕΡΤ, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παλάντζας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα