ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κακοκαιρία Daniel: «Πού πάτε ρε;» – Εξαλλος τα ξημερώματα ο Μπέος με τους οδηγούς στον Βόλο (VIDEO)

Με τους κατοίκους του Βόλου που βγήκαν στους πλημμυρισμένους δρόμους με το αυτοκίνητό τους, τα έβαλε ο Αχιλλέας Μπέος, την ώρα που η κακοκαιρία Daniel σάρωνε την περιοχή.

Συγκεκριμένα,σε βίντεο που ανάρτησε το πρωί της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Βόλου (εμφανώς εξοργισμένος) βγήκε από το Δημαρχείο και άρχισε να φωνάζει σε οδηγούς που περνούσαν από μπροστά του.

«Πού πάνε όλοι αυτοί; Είναι για τρέλα αυτό που συμβαίνει. 100 φορές το είπαμε», ακούγεται να λέει ο κ. Μπέος στο βίντεο.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο μην κυκλοφοράτε. Από χθες τα λέμε, δεν μπορούν να βγουν τα μηχνήματα έξω. Πού πάτε ρε άνθρωποι, πού πάτε ρε σεις. Κοίτα πού είναι το νερό», συνέχισε ο δήμαρχος Βόλου με το νερό να φτάνει στο γόνατό του.

«Κοιτάξτε πού είναι το νερό. Δεν ακούτε, πού πάτε όλοι εσείς; Από χθες σας λέμε, θα σπάσουν τα ποτάμια, ξέρετε τι νερό έρχεται; Πηγαίνετε στα σπίτια σας», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Οπως ανέφερε ο ίδιος “από τις πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους της πόλης κάνοντας τα αδύνατα, δυνατά, για να αντιμετωπίσουμε μία πρωτοφανή κακοκαιρία”.

Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news η Πυροσβεστική δέχτηκε 12 κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια και για παρέμβαση και κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Οι οδοί Ιάσονος, Δημητριάδος, Λαμπράκη, Λαρίσης και άλλοι μικρότεροι δρόμοι βούλιαξαν κάτω από τόνους νερού . Οι μετακινήσεις των πολιτών ήταν ελάχιστες και γι’ αυτό δεν παρατηρήθηκαν επιπλέον προβλήματα στην κυκλοφορία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα