ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου ΑττικήςΕΔΣΝΑΦορείς-Οργανισμοί

Ημερίδα για την χρήση των καφέ κάδων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Την καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για τις μεθόδους Ανακύκλωσης συνεχίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να ενισχύσει την συμμαχία που έχει κάνει με τους Ηρακλειώτες ώστε η πόλη να γίνει πιο φιλική στο περιβάλλον, πιο καθαρή, πιο όμορφη.

Σε συνεργασία με τον Ενιαίο Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Αττικής, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 11:30 διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για όλους τους πολίτες και τους φορείς της πόλης που θέλουν να ενημερωθούν για την χρήση του καφέ κάδου.

Η συζήτηση θα εστιάσει στην εγκατάσταση και αξιοποίηση του δικτύου των καφέ κάδων, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την χωριστή συλλογή των οικιακών οργανικών αποβλήτων.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τα τελευταία χρόνια έχει τοποθετήσει καφέ κάδους στο μεγαλύτερο κομμάτι της πόλης, διανέμοντας παράλληλα ενημερωτικό υλικό για την ορθή χρήση τους.

Στην ημερίδα της Κυριακής οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως χρησιμοποιείται το υλικό που μαζεύεται στους καφέ κάδους (π.χ. η ανακύκλωσή του σε κομπόστ) αλλά και να διατυπώσουν τις απορίες που τυχόν το διάστημα της χρήσης του προγράμματος τους έχει δημιουργήσει.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης, Νίκος Σπυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος, επιφορτισμένος για τη λειτουργία του ΕΔΣΝΑ, Άρης Βρούστης και ο γεωπόνος, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Κυριακή 19 Μαΐου στις 11:30 στο Πολιτιστικό πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” Κουντουριώτου 18Α & Νεότητος, Ηράκλειο

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι