Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Ημερίδα: «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Ενημερωτική ημερίδα-σεμινάριο για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού, μέσω του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Δήμος Ζηρού με στόχο τη στήριξη των αγροτών και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιππιάδας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», έχει ως στόχο να βοηθήσει νέους και νεοεισερχόµενους μέχρι και  41 χρόνων, να ασχοληθούν µε τη γεωργία και να στήσουν την πρώτη τους εγκατάσταση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης και φακέλου για ένταξη στο εν λόγω πρόγραμμα έχουν έως την 30η Νοεμβρίου 2016, φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία ή οι εκπρόσωποι των οποίων θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους.

Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού, καλούνται όλοι οι νέοι αγρότες της περιοχής να παρακολουθήσουν την ημερίδα και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες αξιοποίησης του προγράμματος.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι