ΔήμοιΚλεισθένης-Γενικοί ΓραμματείςΦορείς-Οργανισμοί

Ημερίδα Αυτοδιοίκησης για το διαδίκτυο και την καινοτομία

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, διοργανώνει επιμορφωτική δράση – ημερίδα για το Διαδίκτυο και την Καινοτομία.

Η δράση έχει τίτλο «Κοινωνικές διαστάσεις και δημόσιες πολιτικές: Ερευνώντας την ενέργεια, τις πόλεις, το διαδίκτυο και την καινοτομία στην Ελλάδα» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης»), από τις 8:30 έως τις 16:30.

Σκοπός της επιμορφωτικής δράσης είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού προγράμματος του ΕΚΚΕ με τίτλο «Κοινωνικές επιπτώσεις και δημόσιες πολιτικές στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, του αστικού σχεδιασμού και των υποδομών του διαδικτύου».

Το εν λόγω ερευνητικό πρόγραμμα επιχειρεί να διερευνήσει τις διαστάσεις κρίσιμων παραγωγικών δραστηριοτήτων, όπως η Ενέργεια, η Αστική Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, το Διαδίκτυο και η Καινοτομία.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας των Υπουργείων Ψηφιακής Πολιτικής, Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ακαδημαϊκοί και υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας διοίκησης.

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Αμφιθέατρο «Κοσμάς Ψυχοπαίδης»

Πειραιώς 211, ισόγειο, Ταύρος

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι