Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρεια ΚρήτηςΠεριφέρειες

Η Ρένα Δούρου για τη συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής στην Περιφέρεια Κρήτης, έγινε παρουσίαση της στρατηγικής της τουριστικής προβολής της Κρήτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στο Ηράκλειο.

Η περιφερειάρχης μετά από την ενημέρωση, παρατήρησε μεταξύ άλλων:

«Οι περιφέρειες Κρήτης και Αττικής έχουν κοινά σημεία και το κυριότερο, κοινούς στόχους σχετικά με το μείζον θέμα της τουριστικής προβολής. Εχει έλθει πλέον η ώρα να περάσουμε από τα κλισέ περί «βαριάς βιομηχανίας» και τα άλλα στερεοτυπικά, στις συγκεκριμένες πράξεις. Εχουμε ήδη χάσει πολύ χρόνο και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε ακόμη περισσότερο. Το κλειδί της τουριστικής προβολής βρίσκεται στη διασπορά του τουριστικού προϊόντος σε όλα τα επίπεδα.

Κάθε τόπος, κάθε περιοχή έχουν και πρέπει να προσφέρουν τη δική τους ψηφίδα σε μια τουριστική προβολή που υπερβαίνει τα στερεότυπα και συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη, όχι μόνο των περιφερειών αλλά της εθνικής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ανταλλαγή ενημέρωσης και πληροφοριών αποδείχθηκε χρήσιμη και γόνιμη, για το παρόν και για το μέλλον».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής