Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση Travel Show 2017

Στην έκθεση «Greek Travel Show» που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο «Helexpo Marousi», από τις 19 έως τις 21 Μαΐου 2017, θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Η έκθεση «Greek Travel Show» είναι μία από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εκθέσεις, με στόχο η τουριστική βιομηχανία της χώρας να αναδείξει τις δυνατότητές της, αλλά και να συνεχίσει την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων.

Αφορά σε επαγγελματίες και κοινό και η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι παρούσα, γιατί η ελληνική αγορά αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο, που μπορεί να συνεισφέρει στην τόνωση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Με τον τρόπο αυτό, αναδεικνύεται ο τουρισμός ως καθοριστικός παράγοντας για την Θεσσαλία, με αύξηση της απασχόλησης και των εισοδημάτων σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα.

Η νέα διοργάνωση θα αποτελέσει την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού «Philoxenia», η οποία πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Οι στόχοι της «Greek Travel Show» είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σαιζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες.

Η «Greek Travel Show» θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα.

Μεταξύ των εκθετών θα βρίσκονται Περιφέρειες, Δήμοι, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ξενώνες, κρατικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές εταιρείες, ναυτιλιακές εταιρείες, φορείς του κλάδου, εκδοτικοί οίκοι ειδικού και οικονομικού Τύπου, τουριστικές σχολές, camping, κατασκηνώσεις, επιχειρήσεις τουρισμού, χιονοδρομικά κέντρα, ενώσεις ξεναγών, εταιρείες online κρατήσεων κ.ά.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας