Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο «Αλμα Ζωής»

Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας και συμμετέχει ενεργά στο κάλεσμα των μελών του για την φετινή εκστρατεία τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο οποίος είναι ο μήνας ενημέρωσης, κινητοποίησης και απομυθοποίησης του καρκίνου του μαστού.

O περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας είχε συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου, Λιολιώ Κολυπέρα και την κοινωνική λειτουργό του «Αλματος Ζωής» Κλαίρη Τζιομάκη, προκειμένου να συζητήσουν για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων του 2014.

Ο κ. Κατσιφάρας δήλωσε πως είναι αυτονόητο ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα στηρίξει το έργο τους και τις προσπάθειές τους για να ενημερώσουν όσο δυνατόν περισσότερους πολίτες για αυτό το σοβαρό ζήτημα περνώντας τους το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού θεραπεύεται.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και πέρυσι, με την εκδήλωση «Pink the Bridge» και το πέρασμα της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου από εκατοντάδες μέλη και φίλους του Συλλόγου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Προτεινόμενα