Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Η Περιφέρεια Αττικής στη Διεθνή Εκθεση “SIAL Paris 2016”

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “SIAL Paris 2016”, σε μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Συγκεκριμένα, από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου, δίνει το «παρών» στη διεθνή έκθεση SIAL στο Παρίσι, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων εντός των ορίων της που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, και ιδιαιτέρα, στην παραγωγή και μεταποίηση αγροτικών προϊόντων.

Η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ άλλων, πληροφορεί τους επισκέπτες για τα αγροτικά προϊόντα της Αττικής, καθώς και τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η έκθεση SIAL συγκεντρώνει 7.000 εκθέτες από 104 χώρες, από τους οποίους το 85% είναι διεθνείς και το 15% προέρχονται από τη Γαλλία.

Εφέτος, τη διοργάνωση αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 150.000 επισκέπτες, με στόχο τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής