Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Η Π. Αττικής σφράγισε πάρκινγκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Στη σφράγιση υπαίθριας έκτασης 3,8 στρεμμάτων στην περιοχή του Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία είχε μετατραπεί και λειτουργούσε ως χώρος στάθμευσης δημόσιας χρήσης με αντίτιμο, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών (ΠΕΒΤΑ).

Η έκταση βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου – Διαγόρα – Δωριέων, στο ΟΤΓ1085 (έναντι ΙΑΣΩ – Avenue) όπου μετά από επιτόπια αυτοψία, στις 08/09/2017, κλιμακίου της αρμόδιας Διεύθυνσης Μεταφορών της ΠΕΒΤΑ διαπιστώθηκε η παράνομη λειτουργία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η έκταση είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστος χώρος – πλατεία, με δυνατότητα στάθμευσης μόλις σε 390 m2, που δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί.

Με βάση τα ανωτέρω, εκδόθηκε στις 29/09/2017 απόφαση σφράγισης του υπαίθριου χώρου, ο οποίος εκτείνεται σήμερα σε όλο το ΟΤ Γ 1085.

Η απόφαση παρελήφθη από την εταιρεία εκμετάλλευσης στις 02/10/2017 και θα υλοποιηθεί στις 2/11/2017 δεδομένου ότι το θεσμικό πλαίσιο προβλέπει διαδικασία προσφυγής επί της απόφασης σφράγισης.

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής