ΔήμοιΔήμος Μεταμόρφωσης

Η Μεταμόρφωση υποδέχεται το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops

Ο επόμενος «σταθμός» της διοργάνωσης μπάσκετ 3×3 για όλους και όλες σε περιμένει!

Tο Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 η Μεταμόρφωση παίρνει πάσα από το Λαύριο και φιλοξενεί το ΔΕΗ 3×3 POWER TO THE HOOD by Eurohoops, τον 4ο σταθμό της επιτυχημένης διοργάνωσης.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «Σκεπαστού» στη συμβολή των οδών Πλάτωνος & Γ. Παπανδρέου (πάνω από την Αττική Οδό), περιλαμβάνει τουρνουά 3×3 για 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες (10-13 ετών, 14-17 ετών, 18+ ετών), παράλληλες δραστηριότητες, πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Μικροί και μεγάλοι, φίλοι του μπάσκετ και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στο 3×3, το νέο Ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και όλες.

Πυρήνας του ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops είναι το τουρνουά 3×3, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών δράσεων όπως: το Street Basketball Show του freestyler Dude K, Basketball challenges για μικρούς και μεγάλους, Face Painting και 360° Photobooth.

Το ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops αναδεικνύει τους καθημερινούς «πρωταγωνιστές» κάθε γειτονιάς, με στόχο την άθληση, την ψυχαγωγία αλλά και την περαιτέρω διάδοση του 3×3, του δημοφιλούς γρήγορου και δυναμικού παιχνιδιού.

  • Πλάτωνος & Γ. Παπανδρέου, Μεταμόρφωση (Χώρος “Σκεπαστού”, πάνω από την Αττική οδό)
  • 9/3/2024, 10:00-18:00
  • Ηλικιακές κατηγορίες: 10-13, 14-17, 18+

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ!

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι