Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Η Δυτική Ελλάδα τιμώμενη Περιφέρεια στο 9ο Φεστιβάλ Μελιού

Στην Εκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού, στο πλαίσιο του 9ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο ΣΕΦ, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ως τιμώμενη Περιφέρεια με δικό της περίπτερο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, τόνισε:

«Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των επώνυμων συσκευασμένων Μελισσοκομικών προϊόντων της περιοχής μας, αλλά και συνέχεια των δράσεων προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων που έχει ξεκινήσει η Περιφερειακή Αρχή εδώ και πολλά χρόνια».

Για τον σκοπό αυτό, καλεί όσους μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς και μελισσοκομικούς συλλόγους διαθέτουν επώνυμα συσκευασμένα προϊόντα (μέλι και προϊόντα μέλισσας) να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην Έκθεση, μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Επισημαίνεται ότι δεν θα είναι δυνατή η πώληση προϊόντων από το περίπτερο. Επιτυγχάνεται όμως με τη συμμετοχή, η παρουσίαση των προϊόντων, η ενίσχυση της εταιρικής εικόνας και η σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στους αρμοδίους υπαλλήλους της Περιφέρειας:

Σάββας Βλάχος, 26313-61114

Ακριβή Ανδριακοπούλου, 26136-13216, -276

Ανδρομάχη Χαραλαμπακοπούλου, 26136-13210

Μαρία Φλεβοτόμου, 26213-60132

 

Προτεινόμενα