ΔήμοιΔήμος Αγίας ΠαρασκευήςΔήμος ΙλίουΔήμος Μάνδρας-ΕιδυλλίαςΔήμος Μεταμόρφωσης

Η Αυτοδιοίκηση δίπλα στη δοκιμαζόμενη Μάνδρα

Αρκετοί Δήμοι από την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα στέκονται αρωγοί στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Δυτική Αττική.

Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και τους 15 νεκρούς, με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις, πάμπολλοι είναι οι φορείς που δηλώνουν «παρών» και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς.

Δήμος Μεταμόρφωσης: Αλληλεγγύη στους πληγέντες από τη θεομηνία στη Νέα Πέραμο

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους πληγέντες από τη θεομηνία, έσπευσε σε βοήθεια στη Νέα Πέραμο στέλνοντας 2 οχήματα του Δήμου (1 φορτηγό και 1 bobcat), καθώς και 2 άτομα προσωπικό, για να συμβάλλουν στις προσπάθειες που καταβάλλονται ήδη από τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους.

Ο Δήμος Ιλίου δίπλα στους πληγέντες από τη θεομηνία

Τις πληγείσες περιοχές των Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων επισκέφτηκε ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, όπου από τις πρώτες πρωινές ώρες κλιμάκια των υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ιλίου συνδράμουν με προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος:

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων πουέχασαν τη ζωή τους σε αυτήν την φονική πλημμύρα, την αμέριστη συμπαράστασή μου στους πλημμυροπαθείς και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Είμαστε εδώ, για να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και να παρέχουμε τη βοήθειά μας, αυτές τις δύσκολες ώρες. Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει, έτσι ώστε να προχωρήσουν τάχιστα οι διαδικασίες καταβολής αποζημιώσεων και η αποκατάσταση των ζημιών των πληγέντων.

Επίσης, να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να θωρακιστεί η Δυτική Αττική από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών και να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα.

Αγία Παρασκευή: Συγκεντρώνουμε κλινοσκεπάσματα και μπουφάν για τη Μάνδρα

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συγκεντρώνει κλινοσκεπάσματα και μπουφάν ενηλίκων σε καλή κατάσταση για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, τα οποία θα παραδοθούν από αντιπροσωπεία του Δήμου.

Σημείο συγκέντρωσης των ρούχων το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, επί της Λεωφ. Μεσογείων 415-417, την Πέμπτη 16/11 έως τις 19:00 και την Παρασκευή 17/11 από τις 8:00 έως τις 11:00.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι