Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

«Η Αττική επιχειρεί»: Ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα

Ημερίδα για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρέτσου και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας σε τρεις ενότητες:

 «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Δρόση, προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής και τη συμμετοχή φορέων επιχειρηματικότητας όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΣΕΕ, το Enterprise Greece και στελεχών της Περιφέρειας.

• «Εξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», στην οποία συμμετέχουν με εκπροσώπους το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και οι θεσμοί της Γαλάζιας Οικονομίας.

• «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές», με συντονίστρια την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τη συμμετοχή ομιλητών με εμπειρία στο πεδίο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία», έχει ήδη ξεκινήσει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Περιφέρειας www.attica-forum.gr, όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής