Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

«Η ανάπτυξη δεν έρχεται με όρους επικοινωνίας»

Η περιφερειακή παράταξη «Αττική» του Γιάννη Σγουρού εξέδωσε ανακοίνωση, κατηγορώντας τη σημερινή διοίκηση για αδιαφορία και παραγωγή ανακοινώσεων για το θεαθήναι.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η ανάπτυξη στην Αττική δεν μπορεί να έρθει με όρους επικοινωνίας

“Τέλος δεν έχουν τα πολιτικά ολισθήματα της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που επιχειρεί απεγνωσμένα να καλύψει την απουσία της από την καθημερινότητα των πολιτών.

Αυτή τη φορά επιχείρησε να ιδιοποιηθεί, με νέου προπαγανδιστικού χαρακτήρα ανακοίνωση που εξέδωσε, το έργο της κατασκευής κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Δήμο Ν. Σμύρνης προϋπολογισμού 17,5 εκατ. ευρώ.

Το συγκεκριμένο έργο σχεδιάστηκε επί Νομαρχίας Αθηνών, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής το 2014 και τον Ιούλιο του ίδιου έτους με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (επισυνάπτεται) εγκρίθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τον οικείο Δήμο για την έναρξη κατασκευής του.

Εντασσόταν δε στο πλαίσιο μίας συνολικής στρατηγικής που είχε εκπονηθεί από την προηγούμενη διοίκηση για τη στήριξη του αθλητισμού στην Αττική με έργα συνολικού ύψους 150 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ, με χρηματοδότηση αποκλειστικά από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Με την ανακοίνωσή της, η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που μέχρι σήμερα δεν είχε συμβάλλει ούτε στο ελάχιστο στην προώθησή του, της οποίας η παράταξη αποχώρησε το 2014 πριν τη συζήτηση του θέματος, που προεκλογικά έκανε διαρκώς λόγο για έργα βιτρίνας, ξαφνικά και ενώ καθυστέρησε δύο ολόκληρα χρόνια για να βάλει μια υπογραφή, εμφανίζεται να επαίρεται για την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης.

Σε δηλώσεις του σχετικά με το θέμα, ο Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι «δυστυχώς κάποιοι αντί να αφιερώνουν τον χρόνο τους στην παραγωγή έργου προς όφελος των συμπολιτών μας, επιδίδονται στην παραγωγή ανακοινώσεων για το θεαθήναι και τη διαχείριση του επικοινωνιακού τους προφίλ. Η ανάπτυξη στην Αττική δεν μπορεί να έρθει με όρους επικοινωνίας”.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής