ΕλλάδαΕπικαιρότητα

H Αττική Οδός (τώρα…) ζητά συγγνώμη

Τώρα ζητά συγγνώμη η Αττική Οδός για τις εικόνες χάους που καταγράφονται, με εγκλωβισμένους οδηγούς από τις 10 το πρωί της Δευτέρας, εν μέσω πρωτόγνωρων χιονοπτώσεων, ενώ ο στρατός δίνει μάχη στο σημείο.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Αττική Οδός ζητά συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία, υπογραμμίζοντας πως τώρα προέχει ο απεγκλωβισμός των οδηγών.

Παραλλήλως, λέει, θα αναφερθεί αναλυτικά στα αίτια των όσων συνέβησαν.

H ανακοίνωση

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο.

Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα