ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με κοκαΐνη και πολλά μετρητά

Νεαρός τράπερ συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος περιπολιών στο Πεδίον του Αρεως, όταν μετά από προσπάθεια για έλεγχο επιχείρησε να διαφύγει στα Εξάρχεια, πετώντας από πάνω του ένα σακουλάκι, που όπως αποδείχθηκε περιείχε 122 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 27χρονος τράπερ ο οποίος είχε επίσης στην κατοχή του 2.350 €, βρισκόταν με ένα ακόμη άτομο στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μαυρομματαίων.

Οι ύποπτες κινήσεις των δυο τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς που τους πλησίασαν για έλεγχο, με τον τράπερ να προσπαθεί να κρυφτεί στους απέναντι δρόμους των Εξαρχείων.

Ο ίδιος συνελήφθη και απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών, αφού οδηγήθηκε μετά τον σωματικό έλεγχο στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο τράπερ είναι γνωστός στους χώρους αυτής της μουσικής, έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και το Spotify ενώ παλαιότερα ήταν πολύ κοντά με τον αδικοχαμένο τράπερ MadClip, για τον οποίο δήλωνε σε συνεντεύξεις του ότι ήταν σαν αδέρφια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα