ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Γιώργος Τζανετάκης: Ποιος ο 46χρονος πατέρας που συγκρούστηκε με Ι.Χ. που πήγαινε αντίθετα

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Αλεξανδρούπολη ο άδικος θάνατος του 46χρονου Γιώργου Τζανετάκη στο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ., στο οποίο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε δέκα παράνομους μετανάστες.

Μπροστά το αυτοκίνητο του 46χρονου και πίσω το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός διακινητής.

Ο άτυχος Γιώργος Τζανετάκης, ο οποίος ήταν πατέρας ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, είδε ξαφνικά σε μια στροφή χωρίς ορατότητα, το αυτοκίνητο με τους μετανάστες να έρχεται κατά πάνω του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο 46χρονος ο οποίος εργαζόταν στους Μύλους Θράκης, όταν συνέβη το τροχαίο  επέστρεφε από την Κομοτηνή, όπου είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους.

O άτυχος Γιώργος Τζανετάκης

Οπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του Γιώργου Τζανετάκη θα τελεστεί στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

O άτυχος Γιώργος Τζανετάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο με τους παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους είχε μπει στην Εγνατία Οδό από τον κόμβο της Μάκρης και για επτά χιλιόμετρα κινείτο στο αντίθετο ρεύμα.

Νωρίτερα, ο διακινητής δεν είχε σταματήσει σε σήμα ελέγχου από αστυνομικούς, στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη, αλλά αντιθέτως είχε πατήσει γκάζι και είχε εμβολίσει περιπολικό.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου εκτός από τον άτυχο 46χρονο Γιώργο Τζανετάκη έχασαν τη ζωή τους ο αλλοδαπός διακινητής και άλλοι τέσσερις από τους παράνομους μετανάστες που μετέφερε.

Το αυτοκίνητο του 46χρονου Γιώργου Τζανετάκη

Το αυτοκίνητο του διακινητή που μετέφερε δέκα παράνομους μετανάστες

Οι υπόλοιποι έξι παράνομοι μετανάστες τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκαν μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα