ΕΔΣΝΑΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειεςΦορείς-Οργανισμοί

Γ. Πατούλης: Περιμένουμε από τον ΕΔΣΝΑ υπεύθυνες απαντήσεις, όχι άστοχες ανακοινώσεις

Καυστική ανακοίνωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη κατά του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, μετά και την ανακοίνωση του ΕΔΣΝΑ για την επίσκεψη Πατούλη-Μητσοτάκη στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Διαβάστε την ανακοίνωση-απάντηση του Γιώργου Πατούλη και του συνδυασμού “Νέα Αρχή για την Αττική”:

Η σημερινή επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στο ΧΥΤΑ της Φυλής είχε διττό στόχο.

Αφενός να αναδείξει το αδιέξοδο που δημιουργεί στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής η σημερινή, αλλά και η προηγούμενη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ.

Αφετέρου, να τονίσει την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ένα εθνικό σχέδιο διαχείρισης του προβλήματος, με τη συνεργασία Κεντρικού Κράτους, Περιφέρειας και Δήμων του Λεκανοπεδίου, το οποίο θα έχει συγκεκριμένους άξονες και προτεραιότητες.

Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ είναι έκθετη από τη στιγμή που επιλέγει να εκδίδει ανακοινώσεις σαν τη σημερινή, αντί να δίνει καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματα που δημόσια της έθεσε πριν από τρεις ημέρες ο Γιώργος Πατούλης, τα οποία αφορούν την υπολειπόμενη χωρητικότητα του ΧΥΤΑ Φυλής, αλλά και το σχέδιο που υπάρχει για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Αττικής, όταν στις αρχές του 2020 αυτός θα έχει κορεστεί.

Ο ΕΔΣΝΑ οφείλει να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματα αυτά χωρίς να υπεκφεύγει. Δεν του αξίζει ο ρόλος της “Φιλιππινέζας” της κας Δούρου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:ΕΔΣΝΑ