Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Εξαήμερο μουσικής και τέχνης στο 2ο TrikalArt

Ξεκινάει το 2ο TrikalArt, το Σάββατο 25 Ιουνίου έως και το τέλος του μήνα, που συνδιοργανώνεται από την αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη.

Εμφανίσεις καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων με ήχους από όλο τον κόσμο, μουσικές παραστάσεις αλλά και αφιερώματα σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Μανώλη Ρασούλη και τον Νίκο Παπάζογλου.

Εξι ημέρες γεμάτες μουσική και τέχνη, με εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο υπαίθριο θέατρο του Φρουρίου και στο θεατράκι του Ληθαίου ποταμού, πίσω από το μουσουλμανικό τέμενος του Κουρσούμ Τζαμί.

Το εφετινό TrikalArt ξεκινάει το προσεχές Σάββατο με την μουσική παράστασης Οι μουσικές των λιμανιών με την Κατερίνα Κουρεντζή, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, από την Λατινική Αμερική έως τη Νέα Ορλεάνη, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα (ανοιχτό θέατρο Φρουρίου, 9:30 μ.μ.).

Ενώ την Κυριακή, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, η Ηρώ παρουσιάζει την τελευταία της δισκογραφική δουλειά μαζί με τον Αδάμ Τσαρούχη, σε χαρακτηριστικούς και γνώριμους ήχος του πιάνου της και ένα ευρύ ρεπερτόριο – συνάντηση με τις jazz και swing διασκευές του ερμηνευτή.

Ακολουθούν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου οι Προβαδούροι (θέατρο Φρουρίου, 9:30 μ.μ.), την Τρίτη το αφιέρωμα στους Σταύρο Κουγιουτζή, Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου (θεατράκι παλιών Φυλακών, 9:30 μ.μ.).

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου η συναυλία με το μουσικό σχήμα Ηχόπλοo (θεατράκι παλιών Φυλακών, 9:30 μ.μ.) και την Πέμπτη 30 Ιουνίου εκδήλωση σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Τρικάλων και παράλληλη έκθεση φωτογραφίας (θεατράκι παλιών Φυλακών, 7 μ.μ.).

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι