Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ετήσια συνέλευση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Γιάννης Βασιλείου, απηύθυνε χαιρετισμό την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στην ετήσια συνέλευση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας-Δυτικής Αττικής, τιμώντας ένα από τα ιστορικότερα Εργατικά Κέντρα της χώρας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής αναφέρθηκε στην ανάγκη κοινής συμπόρευσης και συνένωσης δυνάμεων στη Δυτική Αττική με βάση όσα ενώνουν αλλά και την επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης του μεγαλύτερου κοινωνικού προβλήματος που είναι η ανεργία.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ευκαιρία πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής με όχημα την «Ελευσίς21» και την ανάγκη αντίστασης σε όσους επιδιώκουν ζούγκλα στις εργασιακές σχέσεις.

Τέλος, και με δεδομένη την ανάγκη συμπόρευσης στη βάση όσων ενώνουν, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ανέδειξε την ανάγκη το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και για ευρύτερα ζητήματα, όπως δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, κοινωνικό κράτος, αξιοπρεπείς συντάξεις κοκ – ως αναπόσπαστα αιτήματα του συνόλου των αιτημάτων του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής