ΕπικαιρότηταΤουρισμός

Εταιρεία έβαλε 6χρονο, που ταξίδευε μόνος του, σε λάθος πτήση – Τον περίμενε η γιαγιά του στη Φλόριντα, προσγειώθηκε στο Ορλάντο

Ένας 6χρονος στις ΗΠΑ, που ταξίδευε μόνος του, επιβιβάστηκε επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση.

Το παιδί, ονόματι Capser, κατευθυνόταν από τη Φιλαδέλφεια προς τη Φλόριντα, αλλά η γιαγιά του δήλωσε στο WINK-TV ότι η Spirit Airlines τον έβαλε σε λάθος πτήση. «Μου είπαν, ‘Όχι, δεν είναι σε αυτή την πτήση. Έχασε την πτήση του. Τους είπα: ‘Όχι, δεν μπορεί να έχασε την πτήση του, γιατί έχω το check-in”», δήλωσε η γιαγιά. «Έτρεξα μέσα στο αεροπλάνο στην αεροσυνοδό και τη ρώτησα: “πού είναι ο εγγονός μου; Σας τον παρέδωσαν στη Φιλαδέλφεια;” και μου είπε “Όχι, δεν είχα παιδιά μαζί μου”».

Ο 6χρονος, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν στο διεθνές αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα στο Φορτ Μάγιερς, τηλεφώνησε στη γιαγιά του για να την ενημερώσει ότι προσγειώθηκε. Η τσάντα του έφτασε στο σωστό αεροδρόμιο, αλλά όπως ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας το παιδί ήταν στο Ορλάντο.

Η Spirit Airlines φέρεται να προσφέρθηκε να αποζημιώσει τη γιαγιά για τη διαδρομή της, ώστε να παραλάβει τον Capser, αλλά η ίδια δήλωσε ότι θέλει να μάθει πώς ο εγγονός της κατέληξε 167 μίλια μακριά από τον προορισμό του.

Εκπρόσωπος της εταιρεία δήλωσε ότι το παιδί επιβιβάστηκε λανθασμένα σε πτήση προς το Ορλάντο στις 21 Δεκεμβρίου, αλλά «βρισκόταν πάντα υπό τη φροντίδα και την επίβλεψη ενός μέλους της ομάδας». Η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε ότι μόλις ανακαλύφθηκε το λάθος, έλαβε άμεσα μέτρα για την επανασύνδεση των μελών της οικογένειας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα