ΔήμοιΔήμος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

Επέκταση του συστήματος υπόγειων κάδων απορριμμάτων

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, με μέλημά του την βελτίωση της εικόνας της πόλης και με τη χρηματοδότηση που εξασφάλισε, από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου, προέβη στην επέκταση του Συστήματος Υπόγειων Κάδων Απορριμμάτων, με την προμήθεια δέκα (10) νέων Μονάδων.

Επιπροσθέτως, ο Δήμος Μαρκοπούλου προμηθεύτηκε και δύο (2) Γερανούς Ανύψωσης, που τοποθετήθηκαν σε ισάριθμα Απορριμματοφόρα Οχήματα.

O Δήμος Μαρκοπούλου, από το 2013, σταδιακά, έχει προχωρήσει με δικά του έξοδα, στην τοποθέτηση δώδεκα (12) Υπόγειων Κάδων σε «συστοιχίες» των δύο ή τριών τεμαχίων, τόσο στον οικισμό του Μαρκοπούλου ( Κεντρική πλατεία Μαρκοπούλου, Πλατεία Πετούρη – Πούσι Ρι, Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός), όσο και στον οικισμό του Πόρτο Ράφτη (Άγιος Σπυρίδωνας, Λιμάνι).

Οι νέοι Υπόγειοι Κάδοι, εγκαταστάθηκαν σε πέντε (5) σημεία, (συνολικά έντεκα (11) Yπόγειοι Kάδοι), στο Πόρτο Ράφτη:

  • Θέση 1: Αγ. Σπυρίδωνος & Αγ. Γεωργίου
  • Θέση 2: Θεμιστοκλέους & Θερμοπυλών
  • Θέση 3: Λεωφ. Γ. Γρέγου 16-20
  • Θέση 4: Πλατεία Αμφιθέας
  • Θέση 5: Λεωφ. Αυλακίου & Φιλιατρών

«Ενόψει του καλοκαιριού, όλοι μαζί, φροντίζουμε, ώστε να διασφαλίσουμε ένα όμορφο, καθαρό και βιώσιμο Περιβάλλον για την καθημερινή ζωή, εμάς και των παιδιών μας: Η πόλη είναι το κοινό μας σπίτι και για αυτό πρέπει να πασχίζουμε όλοι!» το μήνυμα του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους υπόγειους κάδους, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22990-23446.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι