ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Επέκταση του φυσικού αερίου στην Αγ. Παρασκευή

Τα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσει θέματα σχετικά με την επέκταση του Δικτύου και την πύκνωση των συνδέσεων του Φυσικού αερίου στα Διοικητικά όρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ώστε τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από τη χρήση του να γίνουν προσβάσιμα σε όλο και περισσότερους Δημότες.

Το Δίκτυο Φυσικού Αερίου στην Αγία Παρασκευή είναι αρκετά εκτεταμένο στον τομέα από τη Μεσογείων προς την Περιφερειακή Υμηττού. Σε αυτόν τον τομέα ήδη τροφοδοτούνται Δημόσια Κτήρια και φορείς όπως το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, σχολεία, εκκλησίες καθώς και το Αμερικανικό Κολλέγιο.

Στον τομέα από τη Μεσογείων και προς τα όρια του Χαλανδρίου, υπάρχουν ήδη υποδομές και Δίκτυο Φυσικού αερίου, χωρίς όμως να υπάρχει βέλτιστη διείσδυση στους πολίτες-καταναλωτές.

Επίσης η Εταιρεία στα πλαίσια του πενταετούς προγράμματος επέκτασης του Φυσικού Αερίου στο Νομό Αττικής, ανακοίνωσε στον δήμαρχο ότι έχει συμπεριλάβει τον Δήμο Αγίας Παρασκευής στα σχέδια επέκτασης του Δικτύου και με οργανωμένες δράσεις σε συνεργασία με τον Δήμο στοχεύει στην ενημέρωση όλο και περισσότερων Δημοτών για τις χρήσεις και τα οφέλη του Φυσικού αερίου, ώστε η επέκταση και πύκνωση του υφιστάμενου Δικτύου να γίνει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι