ΔήμοιΔήμος ΔιονύσουΔήμος ΩρωπούΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Επαφές Φιλίππου με Δήμους στην Ανατολική Αττική

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 οι συναντήσεις του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Πέτρου Φιλίππου με τους 13 Δήμους της Ανατολικής Αττικής, για την πορεία υλοποίησης των έργων σε αυτές τις περιοχές, με τους δύο πρώτους Δήμους, Διονύσου και Ωρωπού.

Ο κ. Φιλίππου μαζί με την αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Υδραυλικών Έργων-Λιμενικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ, Τερέζα Αφραταίου, και αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων, συναντήθηκαν στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη στην Παλλήνη αρχικά με εκπροσώπους του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας, Ευάγγελο Λυρούδια και την προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Έργων και στη συνέχεια με τον δήμαρχο Ωρωπού, Θωμά Ρούσση και τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνο Δέδε και Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Ανάπτυξης Δημήτριο Βελτανιώτη, προκειμένου να συζητηθούν και να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πρόοδο των ήδη εγκεκριμένων και ενταγμένων στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας έργων των δύο περιοχών.

Και στις δυο συναντήσεις, συζητήθηκε λεπτομερώς το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία υλοποίησης για κάθε έργο ξεχωριστά και προγραμματίστηκαν τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν μέχρι την τελική υλοποίηση τους. Ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι μέσα από τη συνέχιση της καλής συνεργασίας με τους Δήμους της Ανατολικής Αττικής, θα μπορέσει να προχωρήσει ο προγραμματισμός που έχει ήδη γίνει για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση και την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με τους υπόλοιπους Δήμους της Ανατολικής Αττικής το αμέσως επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι