Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Εγγλέζου

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κώστα Εγγλέζου κρατήθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν πρότασης του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Στην ανακοίνωσή του προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Απόστολος Τζιτζικώστας είπε:

«Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για την ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2017, το βράδυ έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Εγγλέζος.

Ο Κώστας Εγγλέζος ήταν επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και υπηρέτησε πολλές φορές το Δήμο Θεσσαλονίκης από τη θέση του αντιδημάρχου, διαπρέποντας ταυτόχρονα επαγγελματικά ως οδοντίατρος. Ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, αξίες, ξεχωριστές ικανότητες και άφησε σημαντικό έργο πίσω του.

Για τον Κώστα Εγγλέζο, όλη η κοινωνία της Θεσσαλονίκης έχει μόνο τα καλύτερα λόγια να πει. Ο θάνατός του είναι απώλεια για όλους τους Θεσσαλονικείς.

Άριστος οικογενειάρχης, αιρετός με αξιομνημόνευτο έργο, φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Εγγλέζος θα μείνει στη μνήμη όλων όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίζουμε ως ένας ευγενής άνθρωπος που άφησε πίσω του ανεκτίμητη παρακαταθήκη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Προτεινόμενα