Αντιπεριφέρεια ΝήσωνΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές της Σαλαμίνας

Στην εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου, Φαρμακείου, Παντοπωλείου που οργανώθηκε στη Σαλαμίνα παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Μετέφερε τις ευχές της Περιφέρειας και της περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου και έδωσε τις ευχές του, για Καλή Χρονιά με Υγεία, Θετική Ενέργεια, Αλληλεγγύη και Εθελοντισμό.

Συνεχάρη τους εθελοντές για την προσφορά τους και επεσήμανε, ότι στις δύσκολες μέρες, όπως αυτές που ζούμε, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι το πρώτιστό μέλημα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη και οι εθελοντές του κοινωνικού Ιατρείου, Φαρμακείου και Παντοπωλείου, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Καθημερινά εξυπηρετούν πάνω από 150 πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Η προσφορά του δεν περιορίζεται μόνο στη Σαλαμίνα, αλλά επεκτείνεται και στα υπόλοιπα νησιά της Π.Ε. Νήσων, με φάρμακα και αναλώσιμα.

Παραλλήλως, ο κ. Χατζηπέρος πρότεινε να γίνουμε όλη μία μεγάλη αγκαλιά με θετική ενέργεια, έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν ανάγκη να μην αισθάνονται μόνοι τους, όχι μόνο αυτές τις μέρες, αλλά όλο το χρόνο.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Αντιπεριφέρεια Νήσων