ΔήμοιΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Έκθεση με παλαιά αυτοκίνητα-αντίκες

Έκθεση παλαιών αυτοκινήτων για 4η συνεχή χρονιά, διοργανώνουν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 10:00, ο Δήμος Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Η διοργάνωση γίνεται με σκοπό την προβολή του κλασσικού αυτοκινήτου ως αντικείμενο ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας και μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς, στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης και των Αθλητικών Διοργανώσεων -Εκδηλώσεων του έτους 2019.

Για πρώτη φορά φέτος τα αυτοκίνητα-αντίκες θα κάνουν και κυκλική διαδρομή μέσα στην πόλη.

Η προγραμματισμένη κυκλική διαδρομή είναι η παρακάτω:

Εκκίνηση στην Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου (προς Νέα Χαλκηδόνα), αριστερά Ειρήνης, αριστερά Σμύρνης, αριστερά Προύσσης τερματισμός επί της οδού Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου-Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από τις 8:00 έως τις 14:00.

Επίσης θα υπάρξει στάθμευση των παλαιών αυτοκινήτων στο δεξιό ρεύμα της Λ. Δεκελείας (προς Νέα Χαλκηδόνα) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ν. Τρυπιά και Φωκών μέχρι και την πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την ομαλή διεξαγωγή της και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, θα γίνει μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 421, 619,Β9, 755 και των τρόλεϊ 3 και 6, από τις 07:30 έως τις 13:30.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι