Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Εκθεση για τη μεσογειακή διατροφή στη Ρώμη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην έκθεση «Mercato Mediterraneo» (Μεσογειακή Αγορά) που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ρώμης (Fiera di Roma).

Η έκθεση αφορά στη μεσογειακή διατροφή και θα φιλοξενήσει συμμετοχές από όλη τη Μεσόγειο. Σκοπός της συμμετοχής της Περιφέρειας είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα και η ανάδειξη των αγροτικών τοπικών ποιοτικών προϊόντων της και η ενίσχυση της εξωστρέφειας και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις αγροδιατροφικού χαρακτήρα που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στα e-mail g.karali@pkm.gov.gr ή dao@pkm.gov.gr ή στο fax 2313330044, έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας, καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

• 2313-330350, Γλυκερία Καραλή
• 2313-330429, Κωνσταντίνα Ευγενίου
• 2313-330428, Γεώργιος Φανέλης

Προτεινόμενα